Bogdan Mugescu de la Bursa de Valori Bucuresti va fi prezent la Conferinta Finantare.ro Iasi 2015

Bogdan-Mugescu-profile-picture.jpg

Bogdan-Mugescu-profile-pictureDoar o saptamana a mai ramas pana la Conferinta Finantare.ro Iasi 2015, evenimentul care va furniza informatii despre noi oportunitati de finantare din Romania si din Marea Britanie. Intalnirea va avea loc la Camera de Comert si Industrie Iasi, in ziua de miercuri, 4 februarie.

In prima sectiune a conferintei, dedicata programului AeRo, participantii il vor avea in fata pe Bogdan Mugescu, Business Development Specialist la Bursa de Valori Bucuresti. Acesta va prezenta sistemul pe care institutia sa se pregateste sa il relanseze, AeRo, program dedicat IMM-urilor si start-upurilor cu potential mare de crestere.

Bogdan Mugescu ocupa din iunie 2014 pozitia de Business Development Specialist la Bursa de Valori Bucuresti. In perioada 2011-2014, Bogdan Mugescu a lucrat in mass-media, ca jurnalist economic la postul TV The Money Channel, unde a fost realizator al emisiunii “Meet the Markets”. Perioada studiilor a petrecut-o in Bucuresti, unde a absolvit Facultatea de Administrarea Afacerilor (Universitatea din Bucuresti) si Facultatea de Stiinte Politice (Universitatea Bucuresti). A urmat apoi doua programe de Masterat in cadrul SNSPA, iar in 2010 si-a inceput cariera ca profesor de economie la Cambridge School of Bucharest. Este pasionat de economie, finante, business, antreprenoriat si public speaking.

Dupa incheierea conferintei, Bogdan Mugescu va participa la intalniri private cu participantii. Cei interesati sa rezerve un loc în cadrul acestei sectiuni, o pot face prin trimiterea unui e-mail la [email protected].

Mai multe detalii despre Conferinta Finantare.ro Iasi 2015, inclusiv agenda completa si informatii despre ceilalti speakeri, pot fi gasite pe pagina oficiala http://events.finantare.ro/. Inscrierile se fac prin completarea formularului disponibil aici: http://goo.gl/GF58Z8, iar taxa de participare este de 50 RON.

Eveniment realizat cu sprijinul partenerilor: ARIES, UK Trade & Investment,  Bursa de Valori Bucuresti, British Romanian Chamber of Commerce, Camera de Comert si Industrie Iasi, Iasi Management Consulting Cluster, Iconic, Autonom, Idilis, CTS Corner, Fundatia Post Privatizare, Poliglotis, Risco, Tehnopolis, Ziarul de Iasi, Iasi Fun, Economic Zoom, Jurnalul de Afaceri, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top