PNDR submasura 7.6 – Investitii asociate cu protejarea  patrimoniului cultural 

proiecte_culturale_2017.jpg

Submasura (sM) 7.6 tine de infrastructura de baza si cea de acces ai caror beneficiari sunt autoritatiile locale, asociatii ale acestora, ONG- urile constituite conform legii, precum si alte tipuri de beneficiari in functie de specificul investitiei.

Status: Inactiv
Depunere pana la: 30 iunie 2017
Buget: 9 milioane de euro

OBIECTIVE

Investitii asociate cu protejarea patrimoniului cultural are ca scop protejarea patrimoniului cultural sau/si realizare a investitiilor pentru conservarea mostenirii de interes local, a asezamintelor monahale inclusiv a modernizarii asezamintelor culturale. Obiectivele submasurii sunt sustinerea investitiilor de restaurare, conservare si accesibilizare a patrimoniului cultural imobil de interes local, a asezamintelor monahale inclusiv a asezamintelor culturale.

SOLICITANTI ELIGIBILI

Beneficiarii eligibili pentru sM 7.6 sunt comunele, conform legislatiei nationale în vigoare, ONG-urile definite conform legislatiei în vigoare, unitatile de cult conform legislatiei în vigoare, dar si persoanele fizice autorizate/societati comerciale care detin în administrare obiective de patrimoniu cultural de utilitate publica, de clasa (grupa) B.

BUGET

Pentru comune, sprijinul public nerambursabil acordat în cadrul acestei submasuri este 100% din totalul cheltuielilor eligibile si nu va depasi 500.000 euro.

Pentru alt tip de beneficiari, sprijinul public nerambursabil acordat este de 80% din totalul cheltuielilor eligibile si nu va depasi 200.000 euro.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website-ul programului

Ghidul solicitantului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.