POAT: Comunicarea fondurilor ESI in noua perioada de programare

bani-716x300.jpg

In luna august 2016, a fost emisa Decizia de finantare din IS a proiectului „Comunicarea fondurilor ESI in noua perioada de programare”, cod 1.2.001, cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Asistenta Tehnica 2014-2020, axa prioritara 1 – Intarirea capacitatii beneficiarilor de a pregati si implementa proiecte finantate din FESI si diseminarea informatiilor privind aceste fonduri, Obiectivul specific 1.2 – Asigurarea transparentei si credibilitatii FESI si a rolului Politicii de Coeziune a UE. Data inceperii implementarii proiectului este noiembrie 2015.

Beneficiarul proiectului este Unitatea de Comunicare Publica si Informare privind Instrumentele Structurale din cadrul Ministerului Fondurilor Europene.

Obiectivul proiectului este de a sprijini diseminarea informatiilor referitoare la instrumentele structurale 2014 – 2020, asigurand o diseminare coordonata la nivel national la nivelul UE a mesajelor generale pe aceasta tema.

Rezultatele prevazute in cadrul proiectului sunt organizarea unui eveniment de informare si schimb de experienta si bune practici in comfonduunicarea fondurilor europene structurale si de investitii la nivelul Uniunii Europene, a unui eveniment de promovare, pentru comunicatorii romani, a rolului UE si al institutiilor care coordoneaza implementarea fondurilor europene structurale si de investitii in Romania si organizarea unor evenimente de presa.

Valoarea totala a proiectului este de 641.125,00 lei, aceasta suma incluzand si asistenta financiara nerambursabila prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Proiectul este cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin POAT 2014-2020.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.