POCA: Se prelungeste termenul de depunere pentru cetateni la nivelul administratiei publice locale din regiunile mai putin dezvoltate si Bucuresti-Ilfov

por-ghid-finantare.jpg

Vineri, 25 ianuarie 2019 Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capacitate Administrativa, la Ghidul solicitantului aferent cererii de proiecte competitive POCA/470/2/1 (CP12/2018 pentru regiunea mai dezvoltata) “Fundamentarea deciziilor, planificare strategica si masuri de simplificare pentru cetateni la nivelul administratiei publice locale din regiunea mai dezvoltata (B-IF)”.

AM POCA anunta modificarea termenului de transmitere a cererii de finantare, din Subsectiunea 4.1: Cererea de finantare, din Ghidul solicitantului aferent cererii de proiecte competitive nr. CP12/2018 pentru regiunea mai dezvoltata (POCA/470/2/1), aprobat prin Ordinul viceprim-ministrului, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice nr. 6134/05.11.2018, dupa cum urmeaza:

Pasul 1 – TRANSMITEREA CERERII DE FINANTARE

“Cererea de finantare se va depune exclusiv prin aplicatia MySMIS2014, pâna la data de 01 martie 2019, ora 14.00.”

Toate celelalte prevederi ale ghidului solicitantului si ale anexelor acestuia, ramân neschimbate.

Corrigendum nr.1

Sursa: POCA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.