Ponta: POSDRU este un program care ne-a imbatranit pe mine si pe doamna Campeanu cu vreo 10 ani

Victor-Ponta.jpg

Victor PontaUltimul audit pe Programul Operational Sectorial – Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) are loc la sfarsitul lunii ianuarie a acestui an, a anuntat premierul Victor Ponta, care a subliniat ca acest program a creat probleme mari autoritatilor anul trecut.

Prim-ministrul a participat la evenimentul organizat de Federatia Agrostar, privind finalizarea unui proiect european de promovare a femeilor din mediul rural pe piata muncii, finantat prin POSDRU.

Prezenta mea la acest eveniment, miercuri dimineata, cand nu particip la evenimente pentru ca avem sedinta de Guvern, se datoreaza faptului ca presedintele Agrostar a folosit cateva cuvinte cheie care m-au convins. Este vorba de un program pentru femeile din zona rurala, cea mai afectata zona a Romaniei si datorita femeilor din aceasta zona, care sunt si ele cele mai afectate. Macar prin prezenta mea si a celor doi ministrii (Mariana Campeanu, ministrul Muncii, si Daniel Constantin, ministrul Agriculturii – n.r.) am vrut sa dam un semn de recunoastere. In al doilea rand, este vorba de un program finantat prin POSDRU. Acesta este un program care, anul trecut, ne-a imbatranit pe amandoi, pe mine si pe doamna Campeanu cu vreo 10 ani. Vestile bune au venit foarte incet, iar ultimul audit pe acest program este la sfarsitul lunii ianuarie. Prin insistenta celor doi ministrii, care stiu ce inseamna aceste programe pentru beneficiari, anul trecut am avansat din bugetul statului banii necesari si pe care o sa-i recuperam de la Comisia Europeana in cursul acestui an“, a declarat Victor Ponta.

Mai multe detalii: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.