POR: Finantare cu peste 4 milioane de euro pentru dezvoltarea turismului in statiunea “Baile Turda”

bank-note-euro-bills-paper-money-63635.jpeg

A fost semnat contractul de finantare “Reabilitarea si modernizarea infrastructurii rutiere si a utilitatilor din corpul drumului in Baile Turda” cu o valoare totala de 22.550.603,74 lei (4.902.305,16 euro).

Obiectivul general al proiectului consta in cresterea economica a statiunii turistice balenoclimaterice „Baile Turda”, zona aflata in declin economic, dar cu un potential turistic valoros, in vederea cresterii atractivitatii zonei turistice, a numarului de turisti interesati atat de turismul de sanatate, cat si de cel de recreere si implicit cresterea numarului mediu de salariati din statiunea turistica.

Pe parcursul celor 36 de luni de implementare a proiectului vor fi modernizate si reabilitate urmatoarele 20 de strazi: Aleea Alexandru Borza, Aleea Bailor, Aleea Durgaului, Aleea Mures, Aleea Olt, Str. Alunisului, Str. Barbu Lautaru, Str. Caisului, Str. Campului, Str. Castanilor, Str. Ciresului, Str. Fragariste, Str. George Enescu, Str. Gheorghe Dima, Str. Marului, Str. Nucului, Str. Piersicului, Str. Prunului, Str. sesului, Str. Visinului.

Progrmaul Operational Regional 2014-2020, promovat sub brandul REGIO, este gestionat la nivel national de catre Ministerul Dezvoltarii Regionala si Administratiei Publice, iar la nivelul Regiunii Nord-Vest de catre ADR Nord-Vest, in calitate de Organism Intermediar.

Sursa: ADR NORD VEST

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.