POR: Sesiuni de informare privind Apelul 2 de proiecte aferent priorităţii de investiţii 2.1.A – Microîntreprinderi

Foto-1.jpg

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru organizează sesiuni de informare pentru potențiali beneficiari din Regiunea Centru cu privire la condițiile de accesare a apelului de proiecte destinat microîntreprinderilor din cadrul POR 2014-2020.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate condițiile de finanțare aplicabile în cadrul apelului, regulile de identitate vizuală valabile pentru POR 2014-2020, alte servicii pentru dezvoltarea afacerilor și inovare oferite de ADR Centru ca membru al rețelei Enterprise Europe Network şi vor fi acordate răspunsuri la întrebările formulate de cei prezenți pe temele menționate. Vezi Agenda (link-ul spre Agendă). Locația evenimentelor va fi publicată ulterior pe pagina de internet www.regio-adrcentru.ro și va fi transmisă pe email celor care s-au înscris la întâlniri.

Sesiunile de informare vor avea loc după calendarul următor:

  1. Brașov, 15 mai 2019 Brașov, Covasna
  2. Alba Iulia, 16 mai 2019, Alba, Sibiu
  3. Tîrgu Mureș, 21 mai 2019, Mureș, Harghita

Valoarea minimă eligibilă a unui proiect este 25.000 de euro iar valoarea maximă a ajutorului, în regim de minimis, ce poate fi acordată unei întreprinderi unice, din fonduri publice, este de 200.000 euro. Finanțarea nerambursabilă solicitată poate reprezenta cel mult 90% din valoarea eligibilă a proiectului.

Acest apel de proiecte este unul competitiv. Cererile de finanțare se vor depune exclusiv prin aplicația electronică MySMIS, disponibilă la adresa web http://wvw.fonduri-ue.ro/mysmis, doar în intervalul 8 iulie, ora 12:00 – 8 noiembrie 2019, ora 12:00.

Sursa: ADR Centru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.