POR – SUERD – Apel de proiecte destinate patrimoniului cultural in perioada 28 august – 28 decembrie

Patrimoniu_SEE.jpg

Ghidul Solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor aferent apelului de proiecte dedicat sprijinirii obiectivelor Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunarii in ceea ce priveste Aria prioritara 3 a SUERD „Promovarea culturii si turismului, a contactelor directe intre oameni”, in cadrul Programului Operational Regional (POR) 2014-2020, a fost aprobat astazi 28.07.2017, prin ordin al ministrului delegat pentru fonduri europene si va fi publicat in site-ul programului.

Ghidul Solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul APEL DE PROIECTE POR/2017/5/5.1/SUERD/1 este valabil pentru proiecte ce urmeaza a fi implementate in cele 12 judete riverane Dunarii, respectiv Caras-Severin, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Tulcea, Constanta, care fac parte din regiunea Vest, regiunea Sud-Vest, regiunea Sud-Muntenia si regiunea Sud-Est si contine informatiile specifice necesare in vederea deschiderii apelului de proiecte, referitoare la specificitatea proiectelor, modalitatea de completare si de depunere a cererii de finantare, conditii de eligibilitate, criterii de evaluare, o descriere a etapelor de verificare, evaluare, contractare a proiectelor. De asemenea, sunt incluse instructiuni de completare a Cererii de finantare de catre solicitanti.

Depunerea cererilor de finantare se face utilizand sistemul electronic – aplicatia MY SMIS.

Valoarea eligibila a unui proiect se situeaza intre 100.000 si 5 milioane de euro.

Solicitantii eligibili sunt Autoritatile publice centrale, Unitatile Administrativ Teritoriale, unitati de cult, organizatii nonguvernamentale, precum si parteneriate intre entitatile mentionate anterior.

Depunerea proiectelor se va face incepand cu data de 28.08.2017, ora 10.00. Cererile de finantare vor putea fi transmise pana la data de 28.12.2017, ora 10.00.

Apelul este de tip non competitiv avand la baza principiul „primul venit – primul servit”, cu termen limita de depunere a cererilor de finantare.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.