POSDRU: Ghidul solicitantului si modelul de buget pentru DMI 6.1 – “Dezvoltarea economiei sociale”

fierar.jpg

fierarUPDATE ora 14.00: AM POSDRU a publicat si versiunea draft a schemei de ajutor de minimis “Dezvoltarea economiei sociale”, aferenta DMI 6.1.

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AM POSDRU) si Organismele Intermediare Regionale pentru POSDRU (OIR POSDRU) au publicat spre consultare ultimele variante ale Ghidului Solicitantului pentru DMI 6.1 “Dezvoltarea economiei sociale” – cerere de propuneri de tip strategic/grant, precum si Modelul de buget pentru proiectele depuse in cadrul DMI 6.1.

Cei interesati isi pot transmite propunerile, sugestiile si observatiile privind imbunatatirea acestor documente la urmatoarele adrese de e-mail: [email protected], respectiv [email protected], pana in data de 8 septembrie 2013.

Documente anexate:

Schema de ajutor de minimis “Dezvoltarea economiei sociale” (PDF) – draft

Ghidul Solicitantului pentru DMI 6.1. “Dezvoltarea economiei sociale” (PDF) – draft pentru cererea de propuneri de tip strategic

Ghidul Solicitantului pentru DMI 6.1. “Dezvoltarea economiei sociale” (PDF) – draft pentru cererea de propuneri de tip grant

Modelul de buget (XLS) aplicabil tuturor proiectelor care vor fi depuse in cadrul DMI 6.1

Sursa: AM POSDRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.