POSCCE: S-a finalizat selectia pentru Operatiunea “Sprijin financiar intre 1.065.000-6.375.000 lei acordat IMM-urilor”

euro_caramizi.jpg

euro_caramiziAutoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (AM POSCCE) a finalizat procesul de selectie in vederea finantarii din cadrul Operatiunii “Sprijin financiar cu valoarea cuprinsa intre 1.065.000 si 6.375.000 lei, acordat pentru investitii in intreprinderile mici si mijlocii – apel nr.3”.

Proiectele care au fost admise in etapa de evaluare tehnico – financiara si au fost selectate spre finantare de catre Comisia de selectie vor intra in procesul de contractare. 

Bugetul acestui apel este echivalentul in lei a circa 200 milioane euro, compus din bugetul initial si sume rezultate din economii din rezilieri, renuntari sau corectii operate pentru contractele incheiate in cadrul apelurilor de proiecte lansate anterior.

Conform apelului de proiecte, selectia proiectelor din lista publicata pe site-ul AM POS CCE in data de 20 decembrie 2013s-a facut in ordine descrescatoare a punctajului, pana la epuizarea bugetului constituit ca mai sus. Astfel lista proiectelor propuse spre finantare cuprinde primele 198 proiecte pana la punctajul de 88,55 puncte.

Comitetul de selectie a intocmit lista de rezerva maximala a proiectelor care au obtinut punctajul minim de calitate de 60 de puncte.

Din aceasta lista de rezerva vor fi notificate in ordine descrescatoare a punctajului, urmatoarele proiecte care vor fi finantate in limita sumelor disponibilizate ulterior.

Lista de rezerva ramane deschisa pana in luna iulie 2014.

Document anexat:

Lista proiectelor selectate pentru Operatiunea 1.1 – apel 3 (PDF)

Sursa: AM POSCCE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.