POSDRU: Sesiunea pentru depunerea proiectelor la CPP 153-164 se prelungeste din nou, pana pe 14 august

oameni_echipa.jpg

oameni_echipaAutoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AM POSDRU), OI POSDRU MEN si OI POSDRU CNDIPT au publicat Corrigendum nr. 3 pentru Cererile de Propuneri de Proiecte nr. 153 – 164.

Conform acestuia, termenul limita pentru transmiterea electronica a cererilor de finantare in cadrul Cererilor de Propuneri de Proiecte nr. 153 – 164, se prelungeste pana la data de 14.08.2013, ora 16.00.

Pentru a evita blocajele administrative la registratura Organismelor Intermediare responsabile pentru lansarea si gestionarea nr. 153 – 164, precum si pentru a fluidiza procesul de verificare a conformitatii administrative a cererilor de finantare, solicitantii sunt rugati sa transmita Anexele 1-5, 7-9 si Anexa 6 – Acordul de parteneriat, dupa caz, in cel mai scurt timp posibil de la transmiterea electronica a cererilor de finantare.

Termenul limita de de inregistrare a anexelor la Secretariatul Comitetului de evaluare este de maxim 5 zile lucratoare de la data inchiderii cererii de propuneri de proiecte, in conformitate cu prevederile Ghidului Solicitantului Conditii Generale.

Document anexat:
Corrigendum 3 (PDF)

Sursa: AM POSDRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.