Pot ajuta? Program de Promovare a Talentelor

minge.jpg

ATENTIONARE: Acest program nu este activ in acest moment!

Fundatia Pentru Comunitate acorda sponsorizari sub forma suportului financiar, persoanelor aplicante la Program, conform nevoilor specificate in dosarul de aplicare si in limita valorii stabilite de catre juriul ce va analiza dosarele depuse de catre participanti.

Pot participa: elevi nascuti intre anii 1994 si 2004 inclusiv, sau orice echipa de sport sau ansamblu artistic, compus din elevi din categoria de varsta sus mentionata, care isi desfasoara actitivatea sportiva, respectiv cea artistica in Romania.

Programul se adreseaza tuturor persoanelor fizice cu cetatenie romana, cu domiciliul stabil in Romania, care s-au nascut intre anii 1994 – 2004 inclusiv si isi desfasoara activitatea sportiva, respectiv artistica, in Romania.

Un solicitant poate sa obtina finantare in valoare maxima de 10000 de lei pentru:
A. achizitionare de materiale, echipament sau alte produse necesare pregatirii solicitantului in vederea obtinerii de performante in domeniul sportiv sau artistic. Nu se accepta solicitarile de achizitionare a unor mijloace fixe pentru dotarea salilor de sport.
B. acoperirea cheltuielilor de transport pentru participanti, ca sa poata ajunge la concursuri internationale si nationale, antrenamente, tabere de antrenament, cantonamente, respectiv competitii, tabere de profil, cursuri, expozitii, concerte.

Vor fi acordate sponsorizari in valoare maxima de 160.000 RON pentru categoria sport si 80.000 RON pentru categoria arta.

In cazul castigarii unei sponsorizari, participantii care completeaza aplicatia ca echipa, in cadrul unui club sportiv sau ansamblu artistic, vor primi contractul de sponsorizare semnat intre Fundatia Pentru Comunitate si clubul sportiv respectiv ansamblul artistic. La fel si suma de bani va fi virata in contul clubului sau ansamblului, beneficiarii sumei fiind membrii echipei aplicante.

Programul se va desfasura in perioada 15 mai 2012 – 15 iunie 2013. Data limita de completare si trimitere a documentelor necesare participarii la program este 15 iunie 2012, data postei.

Participantii la program vor trebui sa completeze documentatia de participare aferenta fiecarui tip de sponsorizare solicitata. Aceasta documentatie este disponibila pe site-ul: www.pentrucomunitate.ro si www.molromania.ro.

Participantii pot cere informatii referitoare la program la adresa electronica: [email protected], care va functiona pe toata durata programului si la numarul de telefon: 0264 599791 in zilele lucratoare, intre orele 10.00-17.00.

Sursa: Mol Romania.ro
Finantator: MOL Romania si Fundatia pentru Comunitate

Website-ul programului
Ghidul solicitantului

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.