Premiu de 25.000 de euro pentru afacerile care recicleaza resurse

bulb-2587637_960_720.jpg

Startup-urile si antreprenorii care au dezvoltat un model de business in domeniul economiei circulare, bazate pe reciclare si reducerea deseurilor, pot castiga Green Alley Award si 25.000 de euro daca se inscriu in competitie pana la data de 1 iulie 2018 (aici).

Premiul european anual Green Alley a fost creat in 2014 de catre Landbell Group, furnizor de servicii de mediu la nivel mondial, impreuna cu firma germana de crowdfunding Seedmatch. De-a lungul timpului, s-au alaturat mai multi parteneri – Bethnal Green Ventures, un accelerator britanic pentru afacerile care utilizeaza tehnologia in mod ecologic si R2Pi, un proiect al UE Horizon 2020 privind modelele de afaceri cu economie circulara.

Din totalul afacerilor si antreprenorilor inscrisi, vor fi selectati 6 finalisti care vor fi anuntati in luna septembrie. Finala Green Alley Award are loc la Berlin, pe 18 octombrie, iar in cadrul acesteia, finalistii vor purta discutii cu experti externi in economia circulara si startup-uri.

In competitie se pot inscrie startup-urile aflate in toate stadiile de crestere, singura conditie fiind ca ideea de afacere sa ajute domeniul economiei circulare prin reciclarea resurselor.

Sursa: Startupcafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.