Primaria Capitalei da startul acordarii voucherelor pentru biciclete: „Primul venit, primul servit”. Ce documente trebuie sa depuneti

hai-cu-bicla.jpg

www.catalingeorgescu.com

Primaria Municipiului Bucuresti ofera 5.000 de vouchere in valoare de 500 de lei de persoana bucurestenilor care vor sa isi cumpere o bicicleta. Inscrierile in proiect incep luni, iar voucherele se dau pe principiul „primul venit, primul servit”.

Potrivit regulamentului, proiectul „Biciclisti in Bucuresti” este destinat achizitionarii de biciclete si mijloace de transport individuale nepoluante si are ca obiectiv acordarea unui numar de 5.000 de vouchere in valoare de 500 lei/voucher/persoana. Voucherele se vor acorda pe baza principiului „primul venit, primul servit”, iar inscrierile incep luni, ora 08.30. Termenul limita de depunere a solicitarilor este 10 august, iar proiectul se va derula pâna la 31 decembrie 2017. Ele vor fi expediate prin curier la adresa participantului.

Ce puteti cumpara

Voucherele vor fi folosite exclusiv la achizitionarea din magazinele participante de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice si dispozitive de tip Segway/Ninebot, destinate adultilor.

Ce conditii trebuie respectate

La proiect va putea participa orice persoana fizica ce este cetatean român cu domiciliul sau resedinta (viza de flotant) in municipiul Bucuresti si detine un act de identitate valabil. Aceasta trebuie sa aiba minim 18 ani impliniti in momentul inscrierii si sa nu fie salariat al organizatorului proiectului, adica Primaria Capitalei, inclusiv al institutiilor din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Documente necesare

Cei care vor sa se inscrie trebuie sa depuna doua documente. Primul dintre acestea este formularul de inscriere, completat in totalitate, datat si semnat de catre participant. Cel de-al doilea este o fotocopie (fata/verso) a buletinului sau a cartii de identitate, pentru a dovedi domiciliul/resedinta in Bucuresti.

inscrierea in proiect se va face prin depunerea personal a documentelor la punctul de inscriere, respectiv la Centrul de Informare si Documentare pentru Relatia cu Cetatenii – Bulevardul Regina Elisabeta nr. 42, sector 5. Programul de lucru va fi de luni pâna vineri, intre orele 08.30 – 18.30.

Conditii de utilizare a voucherului

Voucherul va fi folosit exclusiv la achizitionarea produselor mentionate mai sus. in situatia in care produsul are o valoare mai mica decât cea a voucherului (500 lei/voucher/persoana), pot fi achizitionate, pe aceeasi factura fiscala, mai multe produse din cele acceptate in proiect, dar si accesorii precum: casti de protectie, dispozitive de iluminat si semnalizare (faruri, catadioptri), sonerii, ciclocomputere.

Daca valoarea produsului este mai mare decât cea a voucherului, diferenta este suportata de participant. Voucherul este utilizabil exclusiv de catre beneficiar, in baza actului de identitate, o singura data. El nu este transmisibil. De asemenea, este interzis sa folositi voucherul pentru a achizitiona alte bunuri sau servicii sau pentru a le vinde.

Nu pot fi cumulate mai multe vouchere, apartinând mai multor persoane, pentru achizitionarea aceluiasi produs.

Sursa: Adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.