Primaria Suceava a atras peste 30 de milioane euro, de la intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, potrivit viceprimarului

bank-note-euro-bills-paper-money-63635.jpeg

Municipalitatea suceveana a accesat fonduri europene in valoare de peste 30 de milioane de euro de la 1 ianuarie 2007 si pana in prezent, a declarat viceprimarul Lucian Harsovschi. El a facut declaratia de Ziua Europei si a spus ca, de la intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, municipiul Suceava a beneficiat de 29,7 milioane de euro, bani pe i-a utilizat pentru diverse pentru lucrari de investitii, si de 425.214 euro pentru studii, cursuri sau formari profesionale.

Potrivit lui Harsovschi, printre investitiile realizate cu fonduri europene se numara parcarile subterane si reabilitarea bulevardului principal. Totodata, viceprimarul a spus ca, tot datorita intrarii in UE, municipiul Suceava a putut accesa aproximativ 6 milioane de franci elvetieni prin Programul de cooperare elvetiano-roman, pentru proiectele care au vizat managementul modern si eficient al iluminatului public sau achizitia de masini electrice. “Este un bilant bun de Ziua Europei”, a spus Harsovschi.

Sursa: Administratie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.