Primaria Suceava construieste o noua gradinita cu fonduri europene de 700.000 de euro

Primaria-Suceava.jpg

Primaria Suceava va construi cu fonduri europene o noua gradinita in cartierul Burdujeni in proximitatea scolii generale din zona, proiect de circa 700.000 de euro, a declarat primarul Ion Lungu. Potrivit acestuia, proiectul privind construirea noii gradinite a fost depus la Agentia de Dezvoltare Nord-Est din Piatra Neamt si va primi finantare din fonduri europene.

Noua gradinita ar urma sa fie construita in curtea scolii Generale nr. 6 si va avea o suprafata desfasurata de 843,6 metri patrati, parter si etaj. Totodata, vor fi amenajate un loc de joaca de 320 metri patrati, alei pietonale si spatii verzi in suprafata de 1.678 metri patrati, valoarea investitiei ridicandu-se la aproximativ 700.000 de euro, pe o durata de executie de 2 ani, a afirmat Lungu. El a mentionat ca o noua gradinita se impunea a fi construita, in conditiile in care cea existenta in Burdujeni Sat functioneaza intr-o casa veche de peste o suta de ani, improprie acestei activitati.

”Am depus un prim proiect pe fonduri europene, pe 4 aprilie, pentru construirea unei gradinite in cartierul Burdujeni Sat. Noua gradinita va fi pe doua niveluri, parter si etaj, pe o suprafata construita de 438,48 mp, iar cea desfasurata de 848,66 mp”, a spus Lungu.

Sursa: Administratie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.