Fonduri francofone pentru initiative privind democratia, drepturile omului si pacea

Obiectivele programului

Fondurile francofone de initiative pentru democratie, drepturile omului si pace (FFIDDHOP) sprijina initiativele si proiectele de teren dezvoltate pentru a promova cultura drepturilor omului, democratia si pace.

Solicitanti eligibili

Fondurile de concurs se adreseaza organizatiilor societatii civile si functioneaza pe baza unei proceduri de apel de propunere.

Conditii de finantare
Inscrierile sunt deschise proiectelor pentru care inclusiv organismul solicitant are o capacitate de finantare care sa acopere cel putin 30% din costurile proiectului din fonduri proprii si / sau sub forma de contributii de la parteneri.

Delegatia pentru drepturile omului si democratie, asistata de un comitet tehnic consultativ, format din experti din Sud si Nord si din reprezentanti ai OIF-ului, vor examina cererile tinand cont de orientare si de criteriile de eligibilitate pentru a asigura distributia geografica echitabila a fondurilor disponibile. Toate dosarele incomplete vor fi respinse in mod automat.

Termene limita

Termenul limita pentru depunerea candidaturilor: 30 iunie 2009. Examinarea propunerilor va avea loc in data de 7 iulie 2009.

Finantator: Organizatia Internationala a Francofoniei
Sursa: Stiriong.ro
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Nu exista nici un instrument.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.