Programul de invatare de-a lungul vietii – Mobilitatea individuala a elevilor in cadrul programului Comenius

Bani pentru mobilitatea individuala a elevilor in cadrul programului Comenius

Obiectivele programului

Actiunea Comenius de mobilitate individuala a elevilor permite elevilor din invatamantul secundar sa petreaca o perioada de 3 pana la 10 luni intr-o scoala-gazda si intr-o familie-gazda in strainatate. Mobilitatile elevilor sunt organizate intre scoli care participa la acelasi parteneriat scolar Comenius.

Actiunea Comenius de mobilitate individuala a elevilor se bazeaza pe decizia privind programul de invatare de-a lungul vietii (LLP) care vizeaza perioada 2007-2013.

Solicitanti eligibili

Scolile care participa sau au participat in trecut la parteneriatul scolar Comenius sunt eligibile pentru actiunea Comenius de mobilitate a elevilor in cadrul programului pentru invatare de-a lungul vietii.

Toate scolile participante trebuie sa fie stabilite pe teritoriul uneia dintre urmatoarele tari: Belgia, Republica Ceha, Danemarca, Estonia, Spania, Franta, Italia, Letonia, Liechtenstein, Luxemburg, Austria, Finlanda, Polonia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Norvegia.

Conditii de finantare
Bugetul total alocat acestei cereri de propuneri este estimat la 3,4 milioane EUR.

Nivelul burselor ce urmeaza sa fie acordate, precum si durata mobilitatilor variaza in functie de tarile si de scolile care organizeaza mobilitatea elevilor.

Termene limita

Data-limita de depunere a candidaturilor la mobilitate individuala a elevilor in cadrul programului Comenius este 1 decembrie 2010.

Finantator: Uniunea Europeana
Sursa: Europa.eu
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Nu exista nici un instrument.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.