Program de burse pentru studentii la Farmacie

farmacist.jpg

farmacistStudentii de anul V de la facultatile de farmacie din toata tara au posibilitatea sa participe intr-un program de burse oferite de una din farmaciile de lant din Romania. Astfel, timp de doua saptamani, in perioada 4-15 noiembrie, studentii vor fi integrati intr-un program de invatare practica in farmacii. Cei mai buni vor fi selectati si vor primi oferte ferme de angajare.

Concret, studentii care raspund profilului dorit vor fi inclusi intr-un program educational care prevede instruire din partea unor farmacisti cu experienta pe parcursul unei perioade de doua saptamani de educatie practica.

Cei mai buni tineri vor fi angajati dupa absolvirea Facultatii de Farmacie. In plus, acestia vor beneficia de un amplu program de pregatire, plan de dezvoltare a carierei pe termen mediu si lung, concediu platit pentru pregatirea si sustinerea examenului de licenta si posibilitatea de a accesa in cativa ani pozitii de management in cadrul companiei.

“Urmarim sa atragem in companie tineri cu potential, bine pregatiti din punct de vedere al cunostintelor teoretice, dar si entuziasti, curiosi si dornici sa invete. Finalizarea studiilor este prioritara, dar si practica este importanta, cu atat mai mult cu cat urmeaza sa intre in scurt timp in piata muncii”, a declarat Iuliana Morlova, director resurse umane.

Pentru a se inscrie in program, tinerii interesati sunt nevoiti sa trimita o aplicatie din care sa reiasa motivele pentru care vor sa urmeze profesia de farmacist. Ulterior, scrisoarea trebuie trimisa la urmatoarea adresa: [email protected]. Programul este aflat la a doua editie.

Editia de primavara-vara 2013 a integrat peste 70 de studenti la Farmacie din toata tara in programe de invatare practica. Programul va continua pe parcursul anului 2014 si se va adresa tuturor centrelor universitare mari. Programe similare de sprijinire a tinerilor interesati de domeniul farmaceutic au dezvoltat si farmaciile Sensiblu si HelpNet.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.