Program de finantare Collegium. Excelenta in Educatie

scoala.jpg

Aflat la cea de-a treia editie, programul de finantare “Collegium. Excelenta in Educatie” sustine implementarea in scolile clujene a unor solutii educationale ce contribuie la modernizarea procesului de predare/invatare. Vom finanta proiecte care propun implementarea unor tehnologii care faciliteaza crearea unui mediu dinamic de invatare si o interactiune mai mare intre profesor si elev, pornind de la conceptul de clasa interactiva.

Status: INACTIV
Depunere pana la: 4.04.2013
Buget total: 32.500 lei
Suma maxima: 7.500 lei

Programul Collegium. Excelenta in Educatie, sustinut de compania Electrogrup a ajuns la cea de-a treia editie si urmareste introducerea de dotari si solutii moderne in procesul de predare/invatare din institutiile de invatamant clujene.

scoalaIn cadrul primelor doua editii, am acordat granturi (finantari nerambursabile) in valoare totala de 130.000 de lei, respectiv burse in valoare de 18.000 de lei.

Astfel, in prima editie (2009) am sustinut sistemul de invatamant din municipiu in modernizarea unor laboratoare cu echipamente inovative sau in retehnologizarea unor institutii scolare. Ulterior, in cadrul celei de-a doua editii (2011), am dezvoltat o abordare noua: am identificat nevoile din institutiile de invatamant clujene, dupa care am selectat studenti care au propus solutii tehnice pentru rezolvarea acestor probleme.

Tipuri de achizitii pe care le vom sustine – de exemplu: table interactive, videoproiectoare si calculatoare, softuri educationale, materiale si echipamente de lucru sau de laborator.

Obiectivele programului

  • Sustine implementarea unor solutii educationale moderne in scolile din municipiu. Ne dorim ca un numar cat mai mare de unitati scolare sa dispuna de tehnologii care sa sustina modernizarea procesului de predare/invatare.
  • Incurajeaza si promoveaza utilizarea in cadrul institutiilor de invatamant a tehnologiilor moderne care faciliteaza un mediu dinamic de invatare si o interactiune mai mare intre profesor si elev.

Cine poate aplica?

Sunt eligibile institutiile de invatamant de stat de nivel gimnazial si liceal din municipiul Cluj-Napoca.

Bugetul programului

Fondul de finantare al programului este de 32.500 de lei, din care vor fi sustinute pana la cinci proiecte. Suma maxima care va fi acordata pentru un proiect este de 7500 de lei.

Cheltuieli acoperite de grant: Echipamente, tehnologii, materiale si softuri educationale.

Conditii de obtinere a suportului: Granturile se acorda prin concurs; aplicantii vor fi institutii de invatamant de stat din Cluj-Napoca.

Procesul de selectie:

Proiectele vor fi selectate de un Comitet din care va face parte un reprezentat al companiei Electrogrup, un reprezentant al Fundatiei Comunitare Cluj, un reprezentant al Inspectoratului Scolar Judetean Cluj.

Cum si pana cand pot fi depuse aplicatiile:

Cererile de finantare pot fi trimise pe e-mail la adresa: [email protected] sau depuse la sediul Fundatiei Comunitare Cluj: str. Closca, nr. 6, ap. 2, pana in 4 aprilie 2013, ora 15.00.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la tel. 0264-434 618, persoana de contact: Mariana Salagean – manager de granturi.

Sursa: Fundatia Comunitara Cluj
Finantator: Electrogrup

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Ghidul de aplicare

Cererea de finantare

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.