Programul EMPRETEC Romania 2017 pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale a devenit activ

bani_.jpg

Programul EMPRETEC Romania 2017 pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale a devenit activ ieri, 20.06.2017, ora 10.00 si va ramane deschis pana pe data de 7 iulie a.c., data inceperii primului workshop, la Iasi, cu posibilitatea de prelungire pentru celelalte 3 orase in cazul neepuizarii locurilor.

Prin Program se finanteaza workshop-uri de dezvoltare a abilitatilor antreprenoriale, in scopul dobandirii de catre antreprenori a cunostintelor teoretice si cu aplicabilitate practica, necesare inceperii si dezvoltarii unei afaceri.

Prin implementarea programului se estimeaza acordarea de ajutor financiar unui numar de minimum 100 de beneficiari, persoane fizice, care vor participa la atelierele de lucru pentru dezvoltarea competentelor personale antreprenoriale. Bugetul Programului pentru anul 2017 este de 504.000 lei, finantandu-se 4 workshop-uri EMPRETEC pe parcursul a cate 9 zile calendaristice la Iasi, Constanta, Craiova si Cluj. Formatul si continutul workshop-ului EMPRETEC au fost dezvoltate de Universitatea Harvard impreuna cu Management Systems International si McBeer & Co.

Sursa: aippimm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.