Programul interreg V-a Romania – Ungaria: Ghidul Solicitantului, lansat in consultare publica (runda a doua)

InterregEUROPE_C-1024x724.jpg

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Interreg V-A Romania – Ungaria, lanseaza in consultare publica  astazi, 28 aprilie, Ghidul solicitantului aferent primului apel pentru propuneri de proiecte strategice din cadrul Programului Interreg V-A Romania – Ungaria, consolidat ca urmare a analizarii comentariilor primite in cursul consultarii publice din luna aprilie a.c.

Status: Inactiv
Depunere pana la: 31 august 2017
Buget: 111,258,043 euro

Obiectivul specific

In perioada 2014-2020, vor putea fi finantate proiecte strategice pe 4 axe prioritare, in domeniile protejarii in comun si utilizarii eficiente a valorilor comune si resurselor (cooperare in domeniul valorilor comune si resurselor), imbunatatirii mobilitatii transfrontaliere durabile si eliminarii blocajelor (cooperare in domeniul accesibilitatii), imbunatatirii ocuparii fortei de munca si promovarii mobilitatii fortei de munca transfrontaliere (cooperare in domeniul ocuparii fortei de munca) si imbunatatirii serviciilor de ingrijire a sanatatii (cooperare in domeniul sanatatii si preventiei bolilor).

Solicitanti eligibili

Criteriile de eligibilitate pentru aplicanţi, actiuni si cheltuieli sunt stabilite in Ghidul Solicitantului. Pot beneficia de proiecte finantate prin program organizatiile publice (autoritatile nationale, regionale sau locale), organizatiile echivalente celor de drept public, organizatiile non-profit (de exemplu asociatii), gruparile europene de cooperare teritoriala (GECT) si altele. Se poate aplica pentru finantare doar in parteneriat transfrontalier.

Aria eligibila a programului cuprinde judetele Arad, Bihor, Satu Mare si Timis in Romania si Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar si Szabolcs-Szatmár-Bereg in Ungaria.

Buget

Bugetul total destinat finantarii proiectelor strategice este 111,258,043 euro, din care 94,569,336 euro reprezinta finantare nerambursabila FEDR.

Data depunerii

Aplicatiile trebuie depuse online, prin intermediul sistemului eMS, incepand cu data de 22 mai 2017 ora 8:00, pana in data de 31 august 2017 ora 16:00 (EET).

Documentatie

Website-ul programului

Ghidul solicitantului

Anexe

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.