Programul NESsT sprijina afacerile sociale din Romania

OEKC_Nesst.jpg

Avand un portofoliu ce evolueaza in permanenta, organizatia noastra cauta in mod activ sa lucreze cu noi afaceri sociale care, prin solutii de business, contribuie la incluziunea economica a persoanelor excluse de pe piata muncii.

Prin acest program vom sprijini dezvoltarea unor afaceri sociale deja existente, care creeaza locuri de munca decente si / sau oportunitati reale de generare de venituri sau ofera de servicii de plasare pe piata muncii pentru grupuri marginalizate. NESsT lucreaza in general cu afaceri sociale care ofera direct locuri de munca, dar in mod exceptional poate lucra si cu antreprenori sociali care dezvolta solutii online, tehnologice sau din domeniul creativ, prin care plaseaza sau faciliteaza accesul persoanelor vulnerabile la locuri de munca sau venituri decente.

Acest program este realizat in cadrul proiectului ”The Power of Social Enterprises – Strategic Financial and Capacity Building Support Program for High Impact Social Enterprises in Romania”, in colaborare cu UniCredit Foundation, UniCredit Bank si UniCredit Business Integrated Solutions.

Inscrierile in program vor fi acceptate in perioada 26 aprilie – 8 iunie, 2018.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.