Start-Up Nation: Ministerul ii roaga pe beneficiarii din 2017 sa se grabeasca la deconturi

Start-up-Nation-Romania-01.png

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, prin Directia sa pentru IMM-uri, ii roaga pe antreprenorii care implementeaza investitiile in programul Start-Up Nation 2017 sa se grabeasca sa depuna la agentiile pentru IMM-uri ultimele cereri de decont, pentru cheltuielile efectuate, pentru a nu se suprapune cu lansarea editiei 2018 a schemei de finantare.

“Pentru a ne putea concentra cu toata resursa umana disponibila asupra editiei 2018 a programului Start-Up Nation, ii rugam pe beneficiarii care au semnat acordurile de finantare in cadrul editiei 2017 sa se grabeasca sa depuna documentele de decontare pentru a evita cat se poate de mult suprapunerea programului vechi cu cel nou. Banii sunt in conturile Agentiilor pentru IMM, Atragere de Investitii si Promovare Export si asteapta sa fie utilizati!” – afirma Ministerul.

In editia 2017 a programului, minsterul a precizat, zilele trecute, intr-un comunicat, ca „termenul pentru finalizarea operatiunilor de creditare si garantare este 30 aprilie 2018, iar ultima plata catre beneficiarii programului va fi efectuata pana la sfarsitul lunii decembrie 2018”.

Cand va incepe editia 2018? “Termenul de lansare a programului Start-Up Nation 2018 va fi influentat in principal de rapiditatea efectuarii platilor aferente etapei din anul 2017, toate resursele financiare fiind disponibile in acest sens” – a precizat Ministerul pentru Mediul de Afaceri.

In programul Start-Up Nation, firmele mici si mijlocii noi, care se califica la finantare, urmeaza sa primeasca ajutoare nerambursabile de maximum 200.000 de lei fiecare, pentru investitii.

Sursa: Startupcafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.