Propunere de parteneriat INTERREG Europe 2016 – axa prioritara 1, Cipru

strangere_mana.jpg

Laboratorul “Software Engineering and Internet Technologies (SEIT)” din cadrul Universitatii din Cipru este interest sa devina partener intr-un consortiu format pentru cererea actuala a programului “INTERREG Europe”, axa prioritara: Intarirea cercetarii, dezvoltarii tehnologice si a inovarii (“Strengthening research, technological development and innovation”(http://www.interregeurope.eu/projects/apply-for-funding/).  
 
Laboratorul SEIT are o vasta experienta in utilizarea practica a TIC intr-un numar important de domenii, cum ar fi: e-sanatate, e-business, e-guvernare, e-Learning, problemele de mediu si din domeniul energiei, precum si aspecte ale antreprenoriatului si inovatiei. Acesta a participat la numeroase proiecte finantate de UE, inclusiv cateva „Orizont 2020” si „Interreg IVC”. Mai mult decat atat, Universitatea din Cipru, principala universitate de stat din tara, are legaturi stranse cu autoritatile locale, regionale si nationale si factorii de decizie politica, care pot fi invitati sa participe la o propunere INTERREG.

Data limita pentru depunerea aplicatiilor: 13 mai 2016.
 
Contact pentru manifestarea interesului: prof. George A. Papadopoulos, directorul laboratorului, [email protected], website http://www.cs.ucy.ac.cy/~george (personal), Website (lab):http://www.cs.ucy.ac.cy/seit

Fisa de prezentare se regaseste in anexa.

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.