Restaurarea Castelului Corvinilor mai asteapta. Licitatia pentru proiectul de cinci milioane de euro a fost contestata

646x404-5.jpg

Licitatia pentru reabilitarea Castelului Corvinilor, un proiect in valoare de aproape cinci milioane de euro, finantat prin fonduri de la Uniunea Europeana, a fost contestata.

Primaria Hunedoara va mai avea de asteptat semnarea contractului pentru realizarea lucrarilor de restaurare a Castelului Corvinilor. O firma din Bucuresti, clasata pe locul al doilea, din cele doua societati comerciale care au concurat pentru proiectul scos la lictatie publica, a contestat licitatia. in urmatoarele zile, Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor va solutiona contestatia depusa.

Proiectul de restaurare a Castelului Corvinilor are o valoare de aproape cinci milioane de euro si este finantat din fonduri de la Uniunea Europeana, prin Programul Operatonal Regional. Lucrarile se vor derula pe 28 de luni si vizeaza reabilitarea obiectivelor: Turnul pictat, Bucataria Garnizoanei, Loggia Matia, Parter Turn Tezaur, Bastionul de tortura, Turn flancare pod, Turnul nou de poarta, Scara spirala, Sala Cavalerilor si Sala Dietei, Turnul Capistrano, Ateliere (Locuinta sudica), Aripa Zolyomi, Turnul Pustiu, Zona intrarii in prima cetate, Turnul vechi de poarta, Bastionul alb, Aripa Bethlen, Bastionul Tobosarilor, Fântana, Capela, Groapa Ursilor, Bastionul munitiilor, Galeria suspendata, Turnul Njeboisia.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.