Retea europeana pentru coeziune si solidaritate in mediul rural prin proiectul ENSURE

ENSURE_brochure_1.png

O diversitate de parteneri care reprezinta autoritati locale si regionale, federatii, o universitate si ONG-uri din Uniunea Europeana (Slovenia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Grecia, Ungaria, Italia, Lituania, Polonia, Romania si Spania), Muntenegru si Serbia formeaza Reteaua ENSURE – Retea europeana pentru coeziune si solidaritate in mediul rural, in cadrul proiectului internațional ENSURE.

Din Romania, partener este Consiliul Judetean Alba, iar liderul de proiect este Centrul de Informare pentru Dezvoltare Slovenska Bistrica din Slovenia.

Ca parteneri ai acestei Retele, dorim sa promovam politicile europene si cetatenia europeana in zonele rurale din regiunile noastre.

Astfel, proiectul ENSURE abordeaza teme de interes pentru cetatenii din zona rurala, cum ar fi dezvoltarea locala, mobilitatea transfrontaliera sau securitatea alimentara, dar si tema euroscepticismului. Temele vor fi dezbatute in cadrul intalnirilor transnationale ENSURE din Grecia, Spania, Croatia, Slovenia si Italia, urmand ca fiecare partener sa organizeze apoi actiuni locale la nivelul fiecarei regiuni.

Va invitam sa urmariti pagina de FB a proiectului: https://www.facebook.com/ensurenetwork/ si brosura de prezentare a partenerilor Retelei ENSURE la http://www.cjalba.ro/ensure-european-network-for-the-cohesion-and-solidarity-in-rural-areas/.

Acest proiect este cofinantat de Uniunea Europeana, Programul Europa pentru Cetateni.

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.