Roland Berger Case Study Challenge

RBSC-CSC-mare

Despre Roland Berger Case Study Challenge

Gata sa iti completezi puzzle-ul cu o noua piesa?

In fiecare an, Roland Berger Strategy Consultants invita studenti de exceptie sa-si puna la incercare spiritul de echipa si abilitatile de lider in cadrul unui eveniment menit sa ofere participantilor o imagine reala asupra consultantei strategice.

Editia de anul acesta a Case Study Challenge are loc pe data de 27 martie si iti ofera oportunitatea de a trai experienta unei zile intense si palpitante ca membru al unei echipe de consultanti care rezolva un studiu de caz real. Consultantii nostri vor fi acolo pentru a iti oferi sprijin, iar la sfarsit vor evalua solutia prezentata de tine in fata comisiei alcatuita din consultantii nostri seniori. Premiul cel mare consta in posibilitatea de a urma un stagiu de practica in cadrul biroului Roland Berger din Bucuresti.

Asadar, daca iti doresti sa fii chiar tu unul dintre studentii selectati, sa arati ce solutii poti aduce pentru unul dintre cele mai importante subiecte de interes global si vrei sa aflii cum se potrivesc piesele din puzzle catre viitoarea ta cariera, noteaza-ti data in agenda si inscrie-te pana pe 21 martie.

Pentru detalii si descarcarea formularului de inscriere, viziteaza www.challenge.rolandberger.ro.

About Valentin Mazareanu

Valentin P. Mazăreanu, doctor în economie. Subiecte de interes: managementul riscului, securitatea informaţională, managementul proiectelor. Ocupaţii în prezent: project manager al www.managementul-riscurilor.ro, Co-Regional Director of PRMIA Bucharest Chapter, Director General al Paideia Consulting SRL Iasi, Expert IT în proiecte cu finanţare nerambursabilă. Studii: liceu militar, facultate de drept, master în Sisteme Informaţionale pentru Afaceri, studii doctorale în economie. Dezvoltare profesională: stagiu de cercetare în Franţa, Poitiers (subiect: managementul riscului); şcoală de vară în Finlanda, Jyvaskyla (subiect: managementul riscului, dreptul de proprietate intectuală, knowledge management); training internaţional Slovenia, Ljubljana (subiect: managementul proiectelor internaţionale); training naţional Romania, Iaşi (subiect: antreprenoriat, Analiză Tranzacţională, NLP, Comunicare şi Negociere).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.