S-a lansat Competitia de idei European Satellite Navigation 2016

competitie.jpg

Competitia se adreseaza persoanelor, intreprinderilor sau institutiilor ce au un produs, serviciu sau afacere bazata pe sisteme de radionavigatie prin satelit (GNSS). Beneficiind anual de premii cu o valoare totala de aproximativ 1 milion de euro sub forma de bani, posibilitate de incubare, consultanta in brevetare, business coaching, publicitate, acces la experti tehnici s.a. Competitia de idei European Satellite Navigation (ESNC) este sprijinita de o retea de peste 240 de experti din industrie si cercetare ce este implicata in evaluarea propunerilor.

In 2016, premiile vor fi acordate de catre unele dintre cele mai relevante institutii GNSS, cum ar fi Agentia Spatiala Europeana (ESA), Centrul Aerospatial German (DLR), Ministerul Federal German al Transporturilor si Infrastructurii Digitale (BMVI). In plus, mai mult de 20 de regiuni partenere din intreaga lume sunt gazda propriilor provocari regionale, printre care si Romania.

Marti, 26 aprilie 2016, ora 10:00, se organizeaza in Sala Albastra a Universitatii din Craiova, un eveniment de prezentare a ESNC 2016.

Detalii despre competitie gasiti la pagina aferenta regiunii noastre:www.romania.esnc.eu.

Inregistrarile se fac aici.

Sursa: esnc.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.