S-a lansat in consultare publica Ghidul solicitantului PI 9.1 Dezvoltare locala sub responsabilitatea comunitatii (DLRC)

por-ghid.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional (POR) a publicat spre consultare publica, Ghidul solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul apelurilor de proiecte POR/2018/9/9.1/1/7REGIUNI, POR/2018/9/9.1/1/BI si POR/2018/9/9.1/1/IMM, Axa prioritara 9 – Sprijinirea regenerarii economice si sociale a comunitatilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investitii 9.1 – Dezvoltare locala sub responsabilitatea comunitatii (DLRC).

Ghidul solicitantului contine informatii referitoare la specificitatea proiectelor, documentele solicitate, criteriile de verificare, o descriere a etapelor de verificare şi contractare a proiectelor. De asemenea, sunt incluse instructiuni de completare a Cererii de finantare de catre solicitanti.

Acest ghid se adreseaza beneficiarilor eligibili in cadrul Axei prioritare 9, Prioritatea de investitii 9.1, pentru PROIECTELE aferente Strategiilor de Dezvoltare Locala selectate la finantare in cadrul Programului Operational Capital Uman –POCU- 2014-2020.

Eventualele observatii si propuneri pot fi transmise, la adresa [email protected], pâna la data de 8 august 2018. Observatiile primite vor fi analizate in vederea definitivarii variantei finale a Ghidului solicitantului mai sus mentionat, iar raspunsurile individuale la solicitarile de clarificari ori propunerile primite vor fi publicate pe site-ul www.inforegio.ro.

Ghidul specific este publicat pe site-ul programului www.inforegio.ro si pe site-ul ADR Vest la link-ul: https://adrvest.ro/apeluri-in-consultare-publica/.

Sursa: ADR VEST

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.