Se pot depune planurile de afaceri pentru programele START si SRL-D

antreprenori.jpg

Pe 16 august 2016, Directia Antreprenoriat si Programe pentru IMM a Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri va lansa inca doua programe nationale de mare interes pentru antreprenorii debutanti (Programul SRL-D) si pentru start-up-uri (Programul START).

Tot astazi, Biroul Romania HUB organizeaza o noua sesiune de informare privind modalitatea si conditiile de depunere online a proiectelor care solicita finantare prin intermediul celor doua programe, precum si criteriile de eligibilitate pe care aplicantii trebuie sa le indeplineasca pentru a putea beneficia de aceste surse de finantare.

Sesiunea se va desfasura intre orele 10:00 – 13:00, la sediul Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri din Calea Victoriei nr. 152, etaj 1, cam. 112, sector 1, Bucuresti.

Aplicatia de inscriere a planurilor de afaceri in cadrul Programului START 2016 si in cadrul Programului SRL-D este activa incepand cu data de 16.08.2016, ora 10:00 si pana in data de 30.08.2016, ora 20:00.

Detalii despre Programul START 2016
Detalii despre Programul SRL-D

Aici poti citi Cum te inscrii online pentru programele START si SRL-D

Pentru a beneficia de consultanta pentru depunerea proiectelor completati acest formular.

Sursa:www.aippimm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.