Se suspenda apelul de proiecte POIM/9/4/1/ Cresterea gradului de protectie si conservare a biodiversitatii si refacerea ecosistemelor degradate aferent OS 4.1

proiecte-europene.jpg

Incepand cu data de 15.12.2016, ora 10:00, se suspenda apelul de proiecte POIM/9/4/1/Cresterea gradului de protectie si conservare a biodiversitatii si refacerea ecosistemelor degradate aferent OS 4.1. Cresterea gradului de protectie si conservare a biodiversitatii si refacerea ecosistemelor degradate.

Un nou apel de proiecte va fi deschis ulterior elaborarii si aprobarii unei variantei revizuite a Ghidului Solicitantului pentru Obiectivul Specific 4.1 Cresterea gradului de protectie si conservare a biodiversitatii prin masuri de management adecvate si refacerea ecosistemelor degradate, ce urmeaza a fi supus consultarii publice.

Proiectele depuse si inregistrate pana la data suspendarii apelului vor fi evaluate conform documentatiei aprobate prin Ordinul Ministrului Fondurilor Europene nr. 526/19.04.2016.

Apelul de proiecte a fost lansat in data de 19.04.2016, in cadrul Axei prioritare Protectia mediului prin masuri de conservare a biodiversitatii, monitorizarea calitatii aerului si decontaminarea siturilor poluate istoric, pentru O.S. 4.1. Cresterea gradului de protectie si conservare a biodiversitatii si refacerea ecosistemelor degradate.

Sursa: MInisterul Fondurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.