Conferinta Regionala, Timisoara, 25 Martie 2009

Asociatia Consultantilor in Management din Romania, AMCOR, organizeaza in data de 25 martie, la timisoara, in sala de conferinte a Casei Adam Muller Guttenbrunn (str. Gheorghe Lazar nr.10), Conferinta Regionala cu tema „Consultanta in perioade de turbulenta economica. Fondurile europene – o oportunitate?”.

Conferinta are ca obiectiv punctarea rolului pe care o Asociatie Profesionala in domeniul consultantei in management, in mod explicit, AMCOR, il are fata de diversele elemente de mediu relevante: clienti, consultanti si autoritati. De asemenea, discutia va fi indreptata spre evidentierea rolului consultantului in afaceri, in actualul context economic, si spre problematica instrumentelor structurale.

Evenimentul va reuni atat consultanti si reprezentanti ai diverselor firme client, cat si reprezentanti ai institutiilor financiare implicate in cofinantarea proiectelor finantate prin instrumente structurale si ai institutiilor implicate in cofinantarea serviciilor de consultanta pentru firme client.

Pentru informatii suplimentare legate de acest eveniment va rugam sa luati legatura cu d-ra Raluca Hau, Manager AMCOR, [email protected].

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top