Campanie pentru accesarea de fonduri in cadrul PNDR in Cluj

PNDR, agricultura, programe, proiecte

OJCA Cluj a realizat popularizarea acestor masuri prin intermediul unei campanii de informare a producatorilor agricoli care a inceput pe data de 12 ianuarie 2009. Pana in data de 19 februarie 2009 au fost organizate 75 de intalniri, la care au participat peste 1.550 de persoane interesate.

De asemenea, consultantii clujeni au acordat peste 350 de consultatii individuale pentru cele trei masuri. Ghidurile solicitantului pentru Masurile 112, 141 si 142 au fost publicate prin intermediul Buletinului informativ al OJCA Cluj, in numerele din lunile octombrie – noiembrie – decembrie 2008.

In ceea ce priveste rezultatele asteptate pentru masura 141 – “Sprijinirea fermelor agricole de semi-subzistenta”, anticipam un numar de peste 30 de proiecte depuse. Specialistii OJCA Cluj au depus pana vineri, 20 februarie 2009, 4 proiecte si au in lucru, in diferite faze de elaborare, alte 35.

Pentru masura 112 – “Instalarea tinerilor fermieri” exista 3 proiecte in lucru, precum si un numar mare de potentiali beneficiari care vor accesa aceasta masura intr-o sesiune viitoare.

Sursa: Agentia Nationala de Consultanta Agricola

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.