BrandTailors estimeaza o crestere cu 20% a cifrei de afaceri in 2009

Compania de consultanta de brand BrandTailors anunta pentru 2008 o cifra de afaceri de aproximativ 2,25 milioane RON, depasind previziunile de la inceputul anului trecut. Pentru 2009, oficialii companiei estimeaza o crestere cu 20% a cifrei de afaceri bazandu-se pe potentialul de crestere a numarului clientilor din portofoliu.

La inceputul anului 2008, conducerea BrandTailors isi propunea cu ambitie o crestere a cifrei de afaceri cu 30%, dar proiectele finalizate si livrate clientilor au adus o majorare a cifrei cu 45%, reprezentantii companiei putand afirma ca a fost un an cu adevarat bun. Profitul operational obtinut in 2008 este de 450 mii de RON.

Printre proiectele lansate de BrandTailors in 2008 se numara re-branding Class Living, re-branding Silvana si Kandia, re-branding-ul postului de televiziune de muzica U TV – BrandTailors fiind singura companie de consultanta de brand din Romania care a avut prilejul sa faca un asemenea proiect pentru o televiziune – dar si proiectul de branding Cher Patissier pentru fondul de investitii Gemisa Investment, un demers unic deoarece este primul brand de retail de patiserie dezvoltat de o companie de consultanta romaneasca de brand, avand ca model de business franciza. Tot un proiect de branding a fost Vibe FM in care echipa BrandTailors s-a ocupat de partea de naming.

“Am fost placut impresionata sa constat ca la sfarsitul anului 2008 am performat mai bine decat am previzionat reusind sa atingem o cifra de afaceri de aproape 2,25 milioane RON. Aceasta cifra se datoreaza in primul rand echipei de consultanti cu adevarat profesionisti pe care ii avem la ora actuala si imi confirma inca o data ca serviciile de consultanta de brand pe care le oferim partenerilor nostri de business se ridica la un nivel inalt de calitate.

Prin aceste atuuri am reusit sa pastram in portofoliul nostru timp de mai multi ani clienti precum Cadbury, Orkla Foods sau Pambac, dar sa si atragem proiecte care ne-au adus un plus de notorietate pe piata de branding din Romania”, declara Beatrice Danis – Managing Partner BrandTailors.

O alta veste pentru inceputul anului 2009 este cresterea bugetului de salarii BrandTailors cu 30% in contextul economic actual. Aceasta masura confirma filosofia de business a managementului BrandTailors “people versus profits”.

La ora actuala echipa BrandTailors numara 16 angajati, urmand ca pana la sfarsitul anului sa ajunga la 20 de salariati.

La nivel corporatist, anul acesta BrandTailors va incepe sa implementeze strategia de business conturata in urma studiului realizat anul trecut impreuna cu partenerii de la Unlock Market Research despre perceptia asupra pietei de branding.

“Studiul realizat in 2008 ne-a permis sa segmentam piata in diferite tipologii de clienti in vederea stabilirii unei strategii optime de abordare a lor. Abordarea pe care urmeaza sa o implementam credem ca este cu adevarat inovatoare. Primele stiri in acest sens le vom da publicitatii dupa luna martie, dar in premiera putem declara ca anul acesta vom lansa o prima divizie a BrandTailors”, a adaugat Beatrice Danis – Managing Partner BrandTailors.

Una dintre cele mai importante realizari pentru BrandTailors in 2008 a fost recunoasterea drept una dintre cele mai bune companii de branding din lume, in cadrul celei de-a patra editii a concursului anual ReBrand 100 Global Awards. Proiectele cu care compania romaneasca de consultanta de brand a participat la concurs au fost cele derulate pentru brandurile Eurovita, Bankia si Vertaria. Astfel, BrandTailors a devenit singura companie de branding din Romania premiata la ReBrand 100 Global Awards din 2008.

BrandTailors este o companie romaneasca de consultanta de brand care ofera servicii ce includ: Audit de brand, Strategie de brand, Naming, Identitate vizuala, Design de ambalaj, Branding ambiental, Branding digital, Comunicare de brand si Brand Management. BrandTailors este autoarea a numeroase proiecte de rebranding de anvergura printre care Kandia, Laura, Magura, ROM, Ardealul, Wiesana, Tomi, Eurovita, Loteria Romana, Ana Holdings, Europa FM, Radio 21, Bankia si Class Living si a multor proiecte de branding incluzand: Grania, Gata, Planorama, Edenia, Vertaria, Fulg De Vara, Flavora, Vibe FM, Unlock Market Research, JocoLoco, Cher Patissier.

Contact:

Laura GRIGORE,

Corporate Communication Consultant BrandTailors

Mobil: 0727.040.248

E-mail: [email protected]

Web-site: www.brandtailors.com

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.