Idei de afaceri in perspectiva creditului FMI: Vantu si Gusa si-au facut firma de consultanta

Cei doi sustin ca aceasta nu va activa in politica, ci pe fonduri pentru administratiile locale si companii private.

Vantu: “Gusa alearga, eu gandesc”

Fostul lider PIN Cozmin Gusa a negat implicarea firmei la care e actionar alaturi de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu in activitati de consultanta electorala, precizand ca a infiintat-o, impreuna cu vechiul sau prieten, pentru proiecte private de business, dupa ce s-a retras din politica.

“Firma pe care am infiintat-o cu Sorin si in care suntem parteneri cu cate 50% din actiuni se ocupa de proiecte private de business, dupa cum ii spune si numele, SOCO Management & Dezvoltare S.A. Aceasta firma nu are ca obiect de activitate acordarea de consultanta politica, electorala. De asemenea, aceasta firma nu va face afaceri cu statul roman si are in vedere doar afaceri performante in mediul privat”, a declarat Cozmin Gusa.

Infiintata pe 5 februarie 2009, firma celor doi are ca obiect principal de activitate “consultanta pentru afaceri si management”. Sediul este in aceeasi cladire din Bucuresti in care se afla sediul societatii de brokeraj Gelsor, infiintata in 1995. La fel ca si asociatul sau, Vantu a declarat ca nu da consultanta politica, dar a precizat ca va consilia municipalitatile, de exemplu, in obtinerea de fonduri externe.

Intrebat in legatura cu faptul ca Gusa a devenit consilier al liderului PSD Mircea Geoana, Sorin Ovidiu Vantu a comentat: “E treaba domnului Gusa pe cine consiliaza in afara programului la firma, ideea e ca noi, la SOCO, nu vom acorda consultanta politica”. Surse social-democrate au declarat ca fostul lider al PIN Cozmin Gusa va fi consilier al presedintelui PSD Mircea Geoana pentru zona Transilvania.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.