Concediat de Guvern, Nistoran se duce in consultanta

Fostul sef al arbitrului telecom poarta discutii cu un alt cumparator pentru Televoice, dupa ce tranzactia cu Arobs a esuat.

Liviu Nistoran, 40 de ani, fost presedinte al Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC), arbitrul care supravegheaza o piata de telecom de aproximativ 5 mld. euro, intentioneaza sa se reintoarca in mediu privat, avand in plan infiintarea unei companii de consultanta.

“In cazul in care nu voi mai avea tangenta cu zona publica, intentionez sa ma ocup de consultanta in domeniul telecom – spre exemplu pe zona companiilor care nu sunt din domeniu, dar care vor sa intre pe piata si au nevoie de expertiza”, a spus Nistoran.

El a precizat ca ar mai putea furniza consultanta si pentru proiecte realizate de administratia publica in zona finantarilor europene.

Nistoran, care este actionarul principal al distribuitorului de dispozitive GPS Televoice, a precizat ca cesiunea actiunilor companiei catre Arobs Transilvania Software nu s-a mai produs, insa nu exclude posibilitatea de a vinde compania.

El spune ca poarta discutii preliminare cu un distribuitor IT local, dar nu a oferit detalii suplimentare. “N-am ajuns inca la pret, dar sunt in discutii cu o firma de distributie romaneasca.”

Arobs a anuntat in noiembrie 2008 ca urma sa preia compania lui Nistoran dupa ce acesta a fost numit presedintele arbitrului telecom.

Procesul de achizitie a durat o perioada mai lunga, iar la finalizarea procesului de due dilligence, Voicu Oprean, directorul general si actionar al Arobs, spune ca a hotarat sa renunte la achizitia Televoice.

Mai multe detalii: www.zf.ro.

Sursa: Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.