10 planuri integrate de dezvoltare depuse la sediul ADR Vest

POR, centre urbane, dezvoltare urbana

Alocarea financiara indicativa pentru Regiunea Vest pentru aceasta prima licitatie de proiectedin domeniul major de interventie 1.1 “Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor – poli urbani de crestere” este de 42,29 milioane Euro.

Astfel, in Regiunea Vest a fost depus un numar de 10 planuri integrate de dezvoltare ce contin proiecte care au ca scop cresterea calitatii vietii si crearea numarului de noi locuri de munca, prin reabilitarea infrastructurii urbane, imbunatatirea serviciilor urbane, inclusiv a serviciilor sociale, precum si prin dezvoltarea structurilor de sprijinire a afacerilor si a antreprenoriatului.

Au fost eligibile centrele urbane, respectiv orasele/municipiile cu peste 10.000 de locuitori, cu exceptia polilor decrestere si a polilor de dezvoltare urbana desemnati prin HG nr.998/2008.

Au depus planuri integrate de dezvoltare: Consiliul Local al orasului Petrila, Municipiul Hunedoara, Consiliul Local al orasului Bocsa, Consiliul Local Jimbolia, Municipiul Petrosani, Consiliul Local Lupeni, Consiliul Local Sânnicolau Mare, Consiliul Local Lipova, Consiliul Local Resita, Consiliul Local Pecica.

Lista celor 10 planuri integrate de dezvoltare, depuse la sediul ADR Vest in cursul zilei de 31 martie 2009 poate fi consultata aici.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.