Ascendis-proiect de antreprenoriat destinat managerilor si angajatilor din IMM-uri, finantat din fonduri structurale

Ascendis, liderul pietei de training si consultanta in domeniul dezvoltarii organizationale din Romania, demareaza proiectul Antreprenoriat strategic si crestere in Intreprinderile Mici si Mijlocii, cofinantat prin Fondul Social European-FSE.

Acesta a fost selectat in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013-POS DRU. Beneficiarii acestui proiect sunt 1600 de manageri si angajati din 160 de IMM-uri.

Acest proiect este implementat de catre departamentul de Responsabilitate Sociala Corporatista al Ascendis, urmareste atingerea unor obiective sociale si ofera beneficiarilor acces la un program de dezvoltare a abilitatilor la care acestia nu ar avea altfel acces.

Proiectul va fi realizat in parteneriat cu Alianta Confederatiilor Patronale din Romania.

“Mediul economic din Romania a devenit din ce in ce mai complex pentru IMM-uri. Pentru a se adapta, acestea trebuie sa-si dezvolte un management antreprenorial, sa-si creeze capacitatea pentru afaceri inovative care sa raspunda provocarilor”, a declarat Andrei Gosu, general manager Ascendis Consulting.

Mai multe detalii: www.smartfinancial.ro.

Sursa: Smartfinancial.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.