Programul Regional 2007-2013 intra in atentia primarilor din Giurgiu

proiecte, POR, CJ Giurgiu, fonduri

“Suntem azi la Giurgiu din nevoia de a promova programul operational, judetul Giurgiu fiind unul dintre judetele care poate promova astfel de proiecte care vizeaza infrastructura in servicii sociale precum si restaurarea si valorificarea durabila a patrimoniului cultural”, a declarat cu aceasta ocazie directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Musat.

El spune ca in perioada 2007-2013 pot fi accesate fonduri in suma totala de 200 de milioane de euro pe toata granita romano-bulgara si judetul Giurgiu poate beneficia de proiecte in cadrul acestui program.

Totodata, presedintele interimar al organizatiei judetene a PD-L Giurgiu, deputatul Bogdan Cantaragiu, a declarat ca ministrul Blaga a semnat un ordin prin care judetul Giurgiu va beneficia de o serie de lucrari la drumuri si pentru apa in mai multe comune din judet, iar Consiliul Judetean Giurgiu a depus la ADR Sud Muntenia proiecte pentru realizarea a doua drumuri judetene, proiecte care au indeplinit punctajul de eligibilitate si asteapta finantarea in limita fondurilor. La intalnire au mai participat subprefectii de Giurgiu Norut Stanisteanu si Daniel Fita.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.