Se prelungeste termenul pentru finalizarea evaluarii tehnice si financiare in cadrul domeniului 5.3 din POR

POR, cerere de finantare, evaluare, buget, proiect, eligibil

Conform acesteia, termenul limita pentru finalizarea procesului de evaluare tehnica si financiara a acestor cereri de finantare se va prelungi cu 10 zile lucratoare, respectiv pana la 4 mai 2009.

In acest interval vor fi verificate bugetele cererilor de finantare declarate conforme administrativ si eligibile si va fi analizat impactul modificarii ordinului privind cheltuielile eligibile. In functie de natura proiectului, daca este necesar va fi modificat bugetul proiectului si respectiv calendarul achizitiilor.

Modificarile vor fi comunicate solicitantilor de finantare. Daca solicitantii de finantare nu accepta bugetul modificat ca urmare a amendarii ordinului privind cheltuielile eligibile, cererea de finantare va fi respinsa. In cazul acceptarii bugetului revizuit, punctajul acordat la subcriteriul 2.3 “Bugetul proiectului” va fi cel acordat in urma evaluarii cererii de finantare fara a se lua in calcul aceasta modificare a bugetului.

Solicitantii de finantare vor fi notificati cu privire la rezultatul procesului de evaluare tehnica si financiara in perioada 26 mai – 1 iunie 2009.

Documente: Evaluarea tehnica si financiara a cererilor de finantare depuse in cadrul domeniului 5.3.

Sursa: Inforegio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.