Comisia Europeana, prezenta la Agraria

Comisia Europeana, targ, sector agricol, tineret

Acest targ este evenimentul cel mai important din domeniul agriculturii din Romania. El reuneste nu numai profesionistii din diverse domenii agricole, ci vizeaza, de asemenea, industria alimentara in general, precum si diferitele produse si procedee de ambalare.

Comisia Europeana va fi prezenta intre expozantii la acest targ agricol, cu un stand sub culorile europene. Aici vor fi primiti toti vizitatorii ce doresc sa se informeze cu privire la diferitele aspecte ale politicii agricole comune si ale dezvoltarii rurale.

Vor fi distribuite publicatii de tip general si specializate, in timp ce expertii vor fi la dispozitia publicului si a profesionistilor pentru a raspunde la intrebarile celor interesati.

O parte a standului european este destinata publicului tanar, cu jocuri si animatii pedagogice. Copiii si adolescentii se pot informa astfel, prin diferite jocuri, cu privire la Uniunea Europeana in general, la politica agricola comuna si la importanta unei alimentatii echilibrate, care sa includa in proportii semnificative fructele, legumele si produsele lactate.

In contextul acestui eveniment, Comisia va organiza un seminar pe tema politicii agricole comune (in data de 7 mai, la orele 14:00), adresat studentilor de la facultatile de agronomie, precum si o zi intreaga consacrata dezvoltarii rurale.

Comisia Europeana va participa, de asemenea, la o masa rotunda privind impactul crizei economice asupra sectorului agricol (in data de 6 mai, la orele ora 14:00) si va organiza, impreuna cu Ministerul roman al Agriculturii, o conferinta in cadrul zilei produselor biologice (in data de 7 mai, la orele 10:00).

Sursa: Comisia Europeana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.