Asociatia AutomotiVest sprijina IMM-urile din Regiunea Vest care activeaza in domeniul automotive

ADR Vest, automotive, PHARE, IMM, cooperare

Sesiunea se va desfasura in cadrul Facultatii de Mecanica, Universitatea Politehnica din Timisoara, la catedra TCM si va fi sustinuta de catre Dr. Ing. Adrian BUT, instructor CNC al centrului Tehnologic pentru programarea si operarea masinilor cu comanda numerica HTEC.

Atelierul se adreseaza firmelor din sectorul automotive din Regiunea Vest, in special operatorilor de masini cu comanda numerica. In cadrul atelierului va fi prezentat centrul tehnologic pentru programarea si operarea masinilor unelte cu comanda numerica, echipamente si SDV-uri specifice prelucrarii pe masini cu comanda numerica, limbajul specific comenzilor numerice, instructiuni de baza in programarea numerica, intelegerea unui program NC, programarea asistata pe calculator, cat si operarea pe masini cu comanda numerica.

Sesiunea privind Programarea Asistata de Calculator a Masinilor – Unelte cu Comanda Numerica se organizeaza in cadrul proiectului “Promovarea cresterii economice in zona de granita dintre Romania si Serbia prin consolidarea si extinderea intr-o directie transfrontaliera a structurilor de tip cluster pentru industria constructiilor de masini si in mod special, pentru subsectorul automotive”, elaborat in cadrul Programului Phare 2004-2006 – Cooperare Transfrontaliera Romania-Serbia.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.