MAPDR organizeaza licitatie publica pentru atribuirea dreptului de gestionare a faunei cinegetice

Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale organizeaza licitatia publica pentru atribuirea dreptului de gestionare a faunei cinegetice din cuprinsul unui numar de 44 fonduri cinegetice, din care 3 au fost atribuite prin licitatie publica in februarie 2009, dar nu au fost incheiate contractele de gestionare (44 Cacica, 46 Berchisesti, judetul Suceava si 32 Orastie, judetul Hunedoara).

Licitatia se organizeaza in temeiul prevederilor Legii vanatorii si a protectiei fondului cinegetic nr. 407/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale Ordinului nr. 218/2008 al ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale pentru aprobarea Regulamentului privind atribuirea dreptului de gestionare a faunei cinegetice, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 285/11.04.2008, cu modificarile si completarile ulterioare.

Fondurile cinegetice ce se supun procedurii de atribuire prin licitatie publica si valoarea tarifului de pornire la licitatie a acestora sunt prezentate in acest tabel.

Documentatia pentru participarea la licitatia publica se depune in termen de 10 zile calendaristice incepand cu data de 24 iunie a.c., la sediul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale.

Sursa: , Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.