MCSI demareaza, pentru a doua oara, licitatia privind portalul e-Romania

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) a reluat licitatia pentru crearea portalului e-Romania, in valoare de peste 42 milioane de lei (10 milioane euro), termenul-limita pentru depunerea documentatiei fiind 30 septembrie 2009, anunta ministerul.

Potrivit anuntului postat de institutia condusa de Gabriel Sandu pe site-ul Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP), “trecerea la guvernarea electronica (e-Government) si realizarea dezideratului unei administratii fara hartii reprezinta o prioritate a Guvernului pentru atingerea obiectivelor de modernizare a administratiei publice”.

Portalul e-Romania este o platforma interactiva, prin intermediul careia cetatenii ar putea plati pe Internet taxele si impozitele, precum si numeroase alte servicii publice.

Contractul, numit “eRomania1”, presupune incheierea un acord-cadru cu un singur agent economic, pe o durata de 45 de luni, in valoare de 42,01 milioane lei (fara TVA).

Printre conditiile de participare la licitatia din octombrie, MCSI stipuleaza ca media cifrei de afaceri a ofertantului, pe ultimii trei ani, trebuie sa fie mai mare de 18 milioane euro.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.