Finantare pentru modernizarea a 10.000 de km de drumuri judetene

modernizare, drumuri judetene, finantare europeana, program

“Romania are circa 35.000 de kilometri de drumuri judetene din care, din pacate, inca, aproape o treime sunt doar pietruite sau sunt drumuri de pamant si acest program are in vedere modernizarea unui numar mare de kilometri de drumuri atat pe credit furnizor, cat si cu bani alocati de la bugetul de stat”, a precizat Flutur.

In cadrul sedintei liderilor coalitiei guvernamentale s-au mai discutat calendarul masurilor anticriza, dar si probleme legate de pregatirile pentru iarna, alocarea de resurse financiare si situatia CET-urilor.

Reprezentantii PSD si PD-L au mai abordat si aspecte legate de operationalizarea masurilor economice asupra carora Guvernului urmeaza sa-si asume raspunderea, printre care renuntarea la impozitul pe profitul reinvestit, programe privind alimentarea fondului de garantare a creditului rural, fonduri pentru administratia publica locala si programele pentru innoirea parcului auto.

“Este vorba de operationalizarea acestor programe prin hotarari de guvern, ordine de ministru, astfel incat sa intre in vigoare cat mai repede”, a precizat vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.