Prin POR se finanteaza modernizarea activitatii de tiparire prin asimilarea de noi tehnologii in cadrul SC INTER-PRINT SRL

POR, domeniul 4.3, echipamente, tiparire, modernizare, obiectiv

Proiectul are valoarea eligibila de 1.056.176,10 lei si este cofinantat de Uniunea Europeana prin Programul Operational Regional 2007-2013, axa prioritara 4 “Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”.

Obiectivul principal al acestui proiect consta in cresterea competitivitatii si productivitatii INTER-PRINT, prin achizitionarea de noi tehnologii si crearea de noi locuri de munca.

SC INTER-PRINT SRL va achizitiona o noua tehnologie (echipament pentru tiparire flexografica), prin intermediul careia va creste competitivitatea si productivitatea firmei.

Noul echipament va permite firmei INTER-PRINT sa isi diversifice gama de produse si sa castige un nou segment de piata. Prin proiect vor fi create 6 noi locuri de munca pentru populatia din regiune.

Perioada de implementare a activitatilor finantate prin Contractul de finantare pentru domeniul de interventie 4.3 “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor” se va incheia in data de 12 noiembrie 2009.

Sursa: Comunicate Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.