Contractarea lucrarilor pentru proiectul “Extindere retelei de canalizare in satele Dumbravita si Chechis, comuna Dumbravita”

PHARE CES, investitii, lucrari,  proiect, obiectiv, fonduri europene

Obiectivul general de investitii il reprezinta extinderea retelei de canalizare in intreg perimetrul intravilan al comunei Dumbravita.

Beneficiarii proiectului sunt reprezentati de comunitatea locala de 2118 locuitori din satele Dumbravita si Chechis, dar si de institutiile publice si administrative din zona si potentialii investitori si turisti.

Proiectul vizeaza crearea unui sistem eficient si modern de preluare a apelor menajere care sa contribuie la imbunatatirea sistemului de gestionare a apelor uzate din comuna Dumbravita prin transport si racord la statia de epurare si tratare.

Termenul de finalizare a lucrarilor este 14 octombrie 2009.

In paralel cu lucrarile la canalizare se vor realiza activitati de instruire a personalului pentru exploatarea investitiei si modificarea practicii actuale neconforme si activitati de publicitate pentru promovarea proiectului de investitii si atragerea comunitatii in efortul de reducere a impactului apelor uzate asupra mediului.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.