Platforma eLearning de 1,5 milioane de euro pentru UBB

Platforma, eLearning,fonduri europene, cooperare, academie

Valoarea eligibila totala este de circa 5,49 milioane de lei, in timp ce valoarea eligibila nerambursabila oferita din fondurile de care dispune Uniunea Europeana este de aproximativ 4,4 milioane de lei. Restul sumei va fi acoperit din fondurile universitatii clujene, dar si din alte surse, private ori guvernamentale.

Titlul proiectului este “Sistem Electronic Aplicativ Integrat de Educatie al Universitatii Babes-Bolyai” si va reprezenta atat un site disponibil on-line, cat si o platforma integrata de lucru pentru profesorii, cercetatorii stiintifici si studentii universitatii clujene.

Cooperare academica internationala

Rolul principal al acestui portal va fi acela de a permite cresterea gradului de cooperare dintre Universitatea Babes-Bolyai si alte institutii academice din Romania, in special institutiile de invatamant superior din consortiul “Universitaria”, dar si din strainatate, in conditiile in care universitatea clujeana este membra a mai multor asociatii de profil ale celor mai prestigioase institutii de invatamant superior din Europa.

Mai multe detalii: www.ecomunitate.ro.

Sursa: Ecomunitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.