Modernizarea retelelor de canalizare din municipiul Urziceni

Urziceni, proiect, finantare, PHARE, investitii, obiectiv, retea

Obiectivul general al proiectului ce se desfasoara in perioada 30.11.2008 – 30.11.2009 consta in dezvoltarea si implementarea politicilor si programelor multi-anuale pentru coeziunea economica si sociala prin proiecte de investitii in sectoare prioritare, in conformitate cu prevederile Planului National de Dezvoltare (PND), intarirea capacitatii institutionale a autoritatilor locale relevante pentru a fi pregatite pentru implementarea sprijinului investitional care este disponibil, consolidarea structurilor institutionale, administrative, de programare si implementare necesare pentru a administra eficient Fondurile Structurale.

Obiectivele specifice se concretizeaza in reabilitarea a cca. 6.310 m de retele de canalizare menajera existente (colectoare principale si racorduri) si extinderea a cca. 110 m de retea de canalizare menajera (colectoare principale si racorduri).

Proiectul va contribui la reabilitarea mediului, va duce la cresterea calitatii vietii, va avea un impact pozitiv asupra sanatatii populatiei, iar investitiile vor imbunatati retelele de canalizare menajera in conformitate cu cerintele Uniunii Europene.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.